Music.cat

El teu espai de formació musical
Curs

Batuescola - Curs d'estiu 2022

Organitzador: La Batuescola
 

Del 7 a l'8 de juliol

2 dies | 15 hores

Barcelona, Av. Drassanes, 10

Veure mapa

110,00

Batuescola - Curs d'estiu és un curs intensiu per a mestres de música que vulguin organitzar conjunts instrumentals de batucada a l'escola. 

En aquesta trobada presencial posarem en pràctica els continguts del curs online "Una batucada a l'aula".

>> Els instruments: Coneixerem l'ensemble de percussió, les funcions de cada secció, la distribució i l'equalització. 

>> El repertori: Aprendrem 4 peces completes de batucada fent servir els ingredients principals: salutacions, Ritmes Base i talls. Exemples d'arranjaments i pautes de direcció.

>> Activitats i programació: Veurem exemples de jocs, escalfaments i exercicis per al treball rítmic per al perfeccionament de frases, patrons, polirrítmies i coreografies.

>> Creativitat i noves metodologies: Es donaran pautes per a la introducció del treball creatiu i múltiples exemples didàctics de les metodologies pròpies de La Batuescola

 

- Es facilitaran apunts de tots els materials treballats a la sessió. 

- S'enregistraran vídeos per a la consulta privada de les persones inscrites.

 www.labatuescola.cat

 Formació en tràmit de reconeixement pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Dies de la formació:
  • 07/07/2022
  • 08/07/2022
Horaris:
Dijous De 10 a 14 i de 15:30 a 19:30
Divendres De 10 a 14 i de 15:30 a 18:30
Idioma:
Català
Data límit per inscriure's:
07/07/2022
Contacte:
labatuescola@gmail.com
Observacions:
Formació en tràmit de reconeixement pel Pla de Formació de Professorat del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Formadors
Xavi M. Rocamora

Graduado en Magisterio con especialización en Educación Musical por la Universidad Autónoma de Barcelona y la Universidad de Granada. Miembro de Orff Catalunya.

Més informació
Laura Peinado Capdevila

La Laura està formada en Musicoteràpia amb postgrau en Arts Escèniques i Acció Social. Coordina diversos projectes d'intervenció social a través de les arts com TotSonCamins o Mamatraka, dels quals és fundadora i coordinadora.

Més informació
Paula Lladó Fernández

La Paula és docent de música especialitzada en la primera infància. És coordinadora dels tallers de música, percussió i moviment de La Batuescola, així com impulsora de diversos projectes d'intervenció social. A més, forma part de la companyia PerQuitxalla, que ofereix tallers i espectacles de percussió per als més menuts. 

Més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si contínues navegant considerarem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació en la nostra Política de cookies.

Tancar text